Schooldammen 2006

Indeling schooldammen 2006. Deelnemers aan het welpen- en pupillenkampioenschap.

Schoolsportcommissie Dammen

Cees Teeuwen
Obistraat 15
2022 CE  Haarlem
Tel. 023 ñ 5 27 18 92

Aan de directeuren of contactpersonen dammen van de deelnemende scholen

Betreft: Schooldamkampioenschap Haarlem voor basisscholen 2006

Haarlem, 2 november 2006.

Geachte dames en heren,

Hartelijk dank dat u zich met ÈÈn of meer teams heeft aangemeld voor het Haarlems damkampioenschap voor basisscholen. Dit jaar hebben 13 pupillenteams en 12 welpenteams zich ingeschreven voor het toernooi, een nieuw record! We bereiken hiermee bijna het maximum, gezien de capaciteit van de zaal.

Woensdag 15 november: voorronde welpenteams (groep 6 en lager) aanvang 13.30 uur.

Locatie Buurthuis De Fjord, Paul Krugerkade 6, 2021 BN Haarlem. (telefoon 5254284)

De Meer             1    A. Schweitzerschool
De Meer             2    Bavinckschool  1
De Meer             3    Bavinckschool 2
Franciscus Xaverius      Bavinckschool  3
De Dolfijn               Bavinckschool  4
De Ark                   Brandaris

Woensdag 22 november: voorronde pupillenteams (groep 7 en 8) aanvang 13.30 uur.

De Meer             1    Bavinckschool
De Meer             2    Mgr. Huibersschool 1
A. Schweitzerschool      Mgr. Huibersschool 2
De Regenboog             De Dolfijn 1
Veronica 1               De Dolfijn 2
Veronica 2               Beatrixschool
                         Brandaris

De eerste vier welpen- en pupillenteams van deze voorronde plaatsen zich voor de finale op woensdag 29 november.

In de voorronde worden er 7 partijen gespeeld. Daarna wordt de ranglijst opgemaakt.

De speeltijd per wedstrijd is 15 minuten. Mocht een partij niet zijn afgelopen binnen die tijd dan arbitreert een dammer van de ìschoolsportcommissie dammenî de stand en beslist wat de uitslag van de partij is. Men krijgt 2 of 0 punten voor een gewonnen of verloren (team)wedstrijd. Gelijkspel levert 1 punt op. Eindigen in de eindstand twee teams met een gelijk aantal wedstrijdpunten, dan beslissen de bordpunten over de plaats in de rangschikking.

De teams dienen in ieder geval om 13.15 uur aanwezig te zijn in het speellokaal. Om 13.30 uur kan dan gestart worden met het toernooi. De wedstrijden eindigen om ongeveer 15.30 uur.

Wilt u bij het deelnemen met verschillende teams van dezelfde school de kinderen vooraf laten weten in welk team zij zitten (team 1, 2 enz). In het verleden gaf dit nog wel eens verwarring.

De schooldamcommissie dringt erop aan dat de teams goed worden begeleid door onderwijzend personeel, helpende ouders e.d.

Heeft u nog vragen, dan kunt u mij altijd bellen of e-mailen.

Wij hopen op prettige en vooral sportieve wedstrijden en zien u graag komen op 15 of 22 november.

Met vriendelijke groeten.

Cees Teeuwen