Simultaan Wjatsjeslav Sjtsjogoljev

In het kader van onze jubileumactiviteiten komt op maandag 6 november oud wereldkampioen dammen

Wjatsjeslav Sjtsjogoljev

een simultaan geven. Dit gebeurt in het Concertgebouw van Haarlem (de ""van Beinumzaal""). Op deze historische plaats werd hij in 1960 (op 19 jarige leeftijd)†wereldkampioen.. Toen wij hoorden dat ""Slawa"" in ons land was, hebben we via het oud-HDC lid Hanco Elenbaas contact met hem kunnen leggen. Sjtsjogoljev komt hier graag spelen, want in Haarlem begon zijn topdammersloopbaan.

Haarlem - HDC 100 - Sjtsjogoljev

een prachtig rijtje. We zijn als bestuur dan ook erg gelukkig de enige wereldkampioen dammen die dit ooit in Haarlem werd wederom naar Haarlem te kunnen halen. Een unieke gelegenheid om tegen hem te spelen!

Wie tegen hem wil spelen (en wie wil dit niet) moet dit wel zo snel mogelijk†opgeven bij Ton Smit, want zo weten we hoeveel "buitenstaanders-damliefhebbers" we kunnen toelaten tot deze unieke simultaan.