Kennis maken

De HDC heeft voor kinderen tot en met twaalf jaar een (nog!) kleine jeugdafdeling met les en competitie op maandagavond van 18.30-19.30. Als je ouder dan twaalf jaar bent, is het 't leukst, om naar de clubavond met de oudere jeugdspelers en senioren te komen. Die is ook op maandagavond en begint om 20.00 uur. De eindtijd is flexibel. Je kunt op iedere clubavond even binnen lopen en de sfeer proeven. Als je zeker wilt zijn van een korte introductie in het spel en kennismaking met de mensen, kun je het beste tevoren een e-mail sturen aan de voorzitter of secretaris (zie menu contact).

Introductielessen JeugdSportPas Haarlem 2010-2011 vanaf 7 jaar
Kosten 7,50 euro per persoon.
Je kunt via de website van de Jeugd Sport Pas (zie hierboven) een Haarlem Pas aanvragen. Die helpt je bij de kosten die je voor je sport maakt.

Combinatiefunctionarissen in Haarlem Noord opgelet: als je op zoek bent naar een leuke en verstandige invulling van je lessen, neem eens contact op met de Haarlemse Damclub!

Aevum jeugdtoernooi

De naburige Damclub IJmuiden organiseert iedere maand op zondagochtend tussen 10.15 uur en 13.00 uur het Aevum Kozijnen Kinder Damtoernooi.

Het inschrijfgeld is slechts 1 euro en iedereen krijgt een prijs en drinken en chips. Een aanrader en leuke aanvulling op de maandag clubavond en schooldamkampioenschappen die de Haarlemse Damclub organiseert.
Dus doe mee!
Zie voor de toernooidata, het speeladres en contactgegevens de kalender op de openingspagina van www.haarlemsedamclub.nl.

Vervoer: vraag aan je ouders / verzorgers of ze je willen brengen, misschien kun je wel samen met een paar vrienden meedoen?

Het is fijn als je je tevoren opgeeft, maar je kunt ook op de ochtend zelf nog meedoen als je er gewoon op tijd bent. Voor meer informatie kun je contact opnemen met organisator Wim Winter van Damclub IJmuiden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-26712793.