Verslag van een thuisdammer

Ik keek uit naar het Joop Meure toernooi omdat het altijd gezellig en gemoedelijk is. En je komt er altijd wel oud leden van de club tegen.

De inschrijving vond ik wat rommelig. Bij wie moest je betalen? Bij wie moest ik inschrijven? Van wie krijg je de consumptiebonnen?

Het was erg leuk dat de thuisdammers en de jeugd door elkaar zaten. Zo kwam het dat een vader tegen zijn kind speelde en dat een opa tegen zijn kleinkind speelde.

Het kwam op mij over dat iedereen het wel leuk vond. Verder was de lunch zoals gewoonlijk goed verzorgd. Zoals met de lunch, die in de zaal waar normaliter wordt gespeel werd uitgedeeld en werd genuttigd zodat niet iedereen overal door het gebouw zat te eten.

Verder een compliment aan iedereen, die dit tot een zeer goedlopend toernooi hebben gemaakt. Al met al weer een geslaagd toernooi en hopelijk tot volgend jaar.