Het Haarlemmertje online
Legendarische partijen door de heer J.B. Sluiter
De bekende Haarlemse problemist A.P. de Zwart schrijft regelmatig in het clubblad van HDC over de wereld van de problematiek. Al zijn artikelen zijn ook hier te lezen.
Twee damboekjes geschreven door Cees Teeuwen. "Het offer in de dampartij" behandelt allerlei offers die in de partij kunnen voorkomen. In "Randspel, mijmeren in de marge van het damspel" komen allerlei, ook historische, randverschijnselen van het dammen voor. Op vaak humoristische wijze worden deze verschijnselen besproken.
Een reeks artikelen geschreven door Cees Teeuwen over het jargon in de damsport. Erg leuk om te lezen!
curiosa ..., oftewel: vanalles en nogwat.
Het door Cees Teeuwen ter gelegenheid van het honderdjarig bestaan van de Haarlemse Damclub samengestelde jubileumboek. Een must.